Start Ticketverkoop Tomorrowland

 

Op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juli 2015 kan je in De Schorre te Boom naar de elfde editie van Tomorrowland.  Dat is dus over exact 6 maanden maar nu al lopen tienduizenden mensen warm voor één van de leukste festivals ter wereld. 
Na enkele weken van voorregistreren zullen de eerste tickets vrijdagavond verkocht worden. De buurtbewoners van Boom en Rumst krijgen vrijdagavond als eersten de kans om tickets te reserveren. Maandag krijgen de bewoners van de Rupelstreek de kans om hun tickets te bemachtigen. 
Op zaterdagavond 31 januari om 20 uur start de verkoop van de voorbehouden Belgische tickets. Let wel, je moet voor vrijdagavond 30 januari geregistreerd zijn om kans te maken op een ticket voor de gereserveerde Belgische tickets. Op 7 februari start dan de wereldwijde verkoop.

En toch maken de mensen in het buitenland kans om hun tickets sneller te bemachtigen. Zaterdag 24 januari start namelijk de verkoop van de Global Journey-pakketten. 
In 2014 maakten meer dan 20.000 mensen gebruik van een all-in pakket om naar Boom af te zakken. Dit jaar zijn er nieuwe pakketten voor onder andere de DreamVille. Mensen die met de trein of per vliegtuig naar Tomorrowland willen komen of in het Tomorrowland hotel willen verblijven, kunnen hun pakket zaterdag al bestellen. Ook dit jaar worden er bezoekers vanuit de hele wereld verwacht. Om je een idee te geven, vorig jaar waren er maar liefst 113 party flights. Er waren mensen uit onder andere Australië, Zwitserland, UK, Duitsland, Spanje, Zweden, Israël, Noorwegen, Brazilië, de Verenigde Staten en zo kunnen we nog wel even verder gaan.  Dit jaar gaan de organisatoren nog een stapje verder en voorzien zij in samenwerking met Brussels Airlines maar liefst 165 vluchten voor in totaal meer dan 15.000 passagiers. 


Er zijn nu al 50 hotels gereserveerd voor de "People Of Tomorrow" waarvan er drie volledig omgebouwd zullen worden tot een "Tomorrowland Theme-hotel" Er zullen ook nog eens 31 treinen ingelegd worden om de mensen naar Boom te brengen. Je merkt het, de wereld maakt zich nu al klaar voor een weekend "Full Madness"

Bron: Showbizzsite
Back to News Overview