Age Of Love - Compilation 2

Age of Love: Compilatie 2

‘Age of Love’ is terug met een nieuwe muzikale reis naar de beste Trance & House klassiekers. Age of Love is een succes-verhaal van mensen, die houden van dansen en elektronische muziek, zichzelf verliezen in sounds, hun zorgen vergeten en terugkeren naar de gouden jaren ’90. De dagen waarin er gedanst werd alsof er nooit een einde aan het weekend kwam. De nachten waarin de Belgische clubs floreerden en open waren van donderdag tot dinsdag. Een tijd waarin zoveel tijdloze nummers werden gemaakt  ...

‘Age of Love’ herbeleeft deze magische tijden al meer dan 8 jaar op regelmatige basis op hun legendarische  (en altijd uitverkochte) feesten. Ze doen dit in verschillende venues in Gent als Charlatan, Vooruit en Galveston en op festivals als Feest in het Park en Tomorrowland.  En nu hebben ze de grootste anthems van de parties en de jaren ’90 verzameld en gecompileerd in een tweede, exclusieve dubbel-cd zodat je de magie ook thuis kan herbeleven.

‘Age of Love’ brengt jullie 19 House en Trance klassiekers die allemaal geremastered werden en waarvan er verschillende echt moeilijk te vinden zijn zoals Ayla – Ayla , Desert storm - Desert storm of C.M.’s Dream Universe. De titels zeggen misschien niet iedereen direct veel maar als je de nummers hoort, herken je ze ongetwijfeld. Alle tracks op deze compilatie zijn grote dance hits en die nummers waarop alle handen in de lucht gaan iedere keer dat ze door de speakers schallen. Het zijn La Rocca favorieten als Phi Phi & Greg D - L’odyssee Of Love evenals Extreme anthems als Humate - Love Stimulation, The Mackenzie feat. Marko - Trance Dimanche en Cherry Moon klassiekers als Tlt - Kubik en Musix - Do Ya See The Light naast enkele universele retro hymnes als Push - Universal Nation & Da Hool’s Meet Her At The Love Parade (Nalin & Kane Remix).

Al deze House en Trance pareltjes definiëren de elektronische jaren negentig en creëren nog steeds onvergetelijke momenten op de ‘Age of Love’ events. Verschillende zijn gemaakt door artiesten die ook regelmatig te gast zijn op de parties als Dj Halogen, Phi-Phi, Dj George’s, M.I.K.E.,  …

De compilatie wordt gelanceerd op de release party in de Vooruit op zaterdag 4 juni en zal verkrijgbaar zijn via alle klassieke en online kanalen vanaf 10 juni!

 

Track-listing:

 

CD1

 

1. Ayla - Ayla

2. Desert Storm - Desert Storm

3. Phi Phi & Greg D - L’Odyssee of Love

4. Musix - Do Ya See The Light

5. TLT - Kubik

6. Hyper Pearl - Can You Feel The Pain

7. Return Of The Natives - Morphosis

8. Humate - Love Stimulation

9. Dj Halogen - Habituate

10. The Mackenzie – Higher In The Sky

 

CD2:

 

1. The Mackenzie & Marko - Trance Dimanche

2. Push - Universal Nation

3. Hand’s Burn - Good Shot

4. Da Hool - Meet her at the Love Parade

5. C.M. - Dream Universe

6. Komakino - Man on Mars

7. Delerium - Innocente (Tiesto mix)

8. Afrika Bambaataa - City of Shamballa

9. Third Bass - Chain Reaction

 

 
Back to Compilation Overview