Sonus Festival @ Croatia

TIME WARP presents Sonus Festival

 

Sonus Festival presenteert jullie de eerste 24 namen van de 2016 line-up.  Ieder jaar mag Sonus festival heel wat nationaliteiten verwelkomen waaronder ook steeds meer Belgen!

De programmering van dit jaar zal de bezoekers, net als de kwalitatieve programmering van vorig jaar,  niet teleurstellen. Dit jaar zijn o.a. de volgende artiesten al geboekt : andhim, Apollonia, Chris Liebing, DeWalta, Dixon, Jackmaster, Joseph Capriati, Loco Dice, Luciano, Marco Carola, Oliver Koletzki, Ricardo Villalobos, Seth Troxler,  The Martinez Brothers en vele anderen.

 

Van 21 t/m 25 augustus zullen duizenden muziekliefhebbers en zonaanbidders voor de vierde keer het Sonus Festival op het Kroatische eiland Pag aan het bekende Zrce Beach kunnen bezoeken. Het eiland levert de perfecte setting voor de combinatie van een  strandvakantie met een internationaal festival. Denk aan prachtige stranden met een kraakheldere zee, dit gecombineerd met het intense nachtleven. Clubs zoals Aquarius, Kalypso en Papaya zullen wederom een onderdeel zijn van de door ons geselecteerde party locaties.

Voor diegenen die kiezen voor een exclusievere sfeer bieden wij immers ook de mogelijkheid om te feesten op de dagelijkse Sonus-boot-parties.

Of het nou in een club (op het strand) of op een boot is, overdag of ’s nachts, één ding is gegarandeerd: House en Techno op zijn best! In totaal zullen er meer dan 70 artiesten worden geprogrammeerd.

 

Hier de eerste 24 namen:

andhim, Apollonia, Binh, Cabanne, Chris Liebing, Dana Ruh, DeWalta, Dixon, Ilija Rudman, Jackmaster, Joseph Capriati, Loco Dice, Luciano, Marco Carola, Mariano Mateljan, Oliver Koletzki, Praslesh (Raresh & Praslea), Ricardo Villalobos, Seth Troxler, Sonja Moonear, The Martinez Brothers, tINI en ZIP.

 

De komende weken zullen we de rest van de line-up met mondjesmaat compleet maken.

 

De kaartverkoop is sinds november gestart met een early bird ticket voor € 159,- exclusief fees. Wij raden aan om een vlucht naar het eiland Pag te boeken via de plaatsen Zadar, Split of Zagreb. Sonus reispartner Collegium biedt een shuttle-service vanaf het vliegveld van Zadar in hun reispakket. Daarnaast bieden onze officiële partners zoals Festicket, Destination Clubbing en Papaya Travel aantrekkelijke pakketten voor de allerbeste festival ervaring. Meer informatie is te vinden op onze website www.sonus-festival.com.

 

Verantwoordelijk voor de organisatie en creatie van het Sonus Festival is wederom de Duitse evenementenorganisatie Cosmopop –het team achter onder andere Time Warp en Love Family Park – in samenwerking met de Kroatische partner van Sonus. Deze samenwerking heeft de afgelopen jaren meer dan bewezen de allerbeste te zijn in het aanbieden van een onvergetelijke ervaring voor de echte festival liefhebber.

 

In sound we trust

 

 

Time Warp presenteert

 

Sonus Festival 2016

21 -25 augustus 2016

Zrce Beach, Pag Island, Kroatië

 

Sonus Festival line-up (alfabetisch)

andhim, Apollonia, Binh, Cabanne, Chris Liebing, Dana Ruh, DeWalta, Dixon, Ilija Rudman, Jackmaster, Joseph Capriati, Loco Dice, Luciano, Marco Carola, Mariano Mateljan, Oliver Koletzki, Praslesh (Raresh & Praslea), Ricardo Villalobos, Seth Troxler, Sonja Moonear, The Martinez Brothers, tINI en ZIP

 

Tickets

Early bird € 159 exclusief boeking fees

First release € 179 exclusief boeking fees

VIP-Ticket € 249 exclusief boeking fees

 

Tickets & informatie : www.sonus-festival.com

facebook.com/sonusfestival  #sonusfestival

 

 

UPDATE 01/07/16 >>>

 

SONUS complete LINE-UP RELEASE en Boot Parties:

Sonus Festival geeft line-ups van de boot parties vrij en voegt nog enkele namen toe aan de algemene line-up van hun 5 daagse trip naar de Adriatishe zee: Adam Beyer, Ida Engberg, Monika Kruse en Andy Catana.

Time Warp presenteert: Sonus Festival

 

21 tot 25 augustus 2016

Zrce Beach, Pag Island, Kroatië

Eén van de hoogtepunten in de festival kalender van elke grote house en techno fan is SONUS festival, het leidinggevende underground techno avontuur dat 5 dagen en nachten lang neerstrijkt op de prachtige kusten van Zcre Beach. Sonus is nu helemaal klaar voor de grootste editie sinds de start 4 jaar geleden en zal opnieuw zwaargewichten uit de hele wereld samenbrengen voor een feest als geen ander. Met minder dan twee maanden te gaan naar het mecca van techno, maakt Sonus nu de line-ups van hun boot parties bekend. Deze worden gehost door Grelle Forelle, Resident Advisor, THUMP, Colours en meer. Daarbovenop worden ook nog eens verschillende nieuwe namen aan het festival toegevoegd als dream team Adam Beyer en Ida Engberg, plus Monika Kruse en Andy Catana.

Sonus Festival’s boot parties zijn een essentiëel deel van de Sonus ervaring. Uiteraard zijn de tickets zeer gelimiteerd en ze kosten maar 25€ dus is het ten zeerste aangeraden je plaatsje op de boot zo snel mogelijk te reserveren. Wie al een ticket voor Sonus heeft, krijgt gedurende een week voorrang vanaf 29 juni.  Daarna gaan de tickets in de algemene verkoop. Iedere trip duurt van 17h00 tot 21u00 en is de perfecte gelegenheid voor de ravers om helemaal los te gaan tijdens de zonsondergang over de idyllische Kroatische kustlijn.

De eerste die het anker mag lichten, is de Oostenrijkse party crew Grelle Forelle. Zij kozen voor Fernando Costantini en Andy Catana als soundtrack voor hun oceanische trip. De GF crew zal hun reis laten verlopen met een trip langs house, techno, disco en tech.Tweede in de rij is voortrekker van elektronische sounds, THUMP, wiens boot je in geen geval mag missen. De groove wordt er bepaald door Sonus favoriet andhim, en de uit eigen land geïmporteerde Homeboy.  De derde boot op dinsdag wordt gehost door de geliefde imprint

uit Amsterdam, Colours met een bijzondere B2B van Valentino Kanzyani en Ian F.

Resident Advisor staat aan het roer van de voorlaatste bootreis met een solide crew aan talent waarbij de Italiaanse koning Joseph Capriati zijn typische stijl van aanstekelijke techno zal delen met Tijana T, leading lady van de Kroatische tech crew. Verwacht van deze twee experten diepe cuts en machtige grooves op deze RA boottrip. De laatste boot wordt een verrassing met nog meer Sonus favorieten.  De boten vertrekken van Novalja Harbour om 17h00 en zijn terug om 21u00. Iedereen die een Sonus ticket koopt voor 11:59pm op dinsdag, 28 Juni CET, krijgt rechtstreeks toegang tot de voorverkooptickets op woensdag 29 juni om 18u00. Om ze te kunnen aankopen moet je je ticket code bij de hand hebben en ingeven in het gevraagde veld. Iedere boot fuif zal uitverkopen, mis je kans om deze unieke ervaring mee te maken dus niet.

Naast deze impressionante line-ups van de boten, voegt Sonus ook nog enkele namen toe aan de nu al epische line-up. Het pasgetrouwde Drumcode koppel Adam Beyer en Ida Engberg, plus Sonus familielid Monika Kruse en Grelle Forelle’s Andy Catana zullen allemaal deel uitmaken van de 5 dagen durende losbandigheid. Daarin zullen 50 van de meest iconische namen uit de elektronische scene op alle aan het strand gelegen venues spelen met daarbij onder meer de Parijse supergroep Apollonia, Binh, Chris Liebing,

DeWalta, Dixon, Eats Everything, Jackmaster, Joseph Capriati, Loco Dice, Luciano, Maceo Plex, Ricardo Villalobos, Seth Troxler en Zip.

Met alleen maar de beste soundsystems ter wereld, is Sonus in 4 jaar tijd een geduchte concurrent geworden voor de titel van impressionantste event in het Kroatische festivallandschap. Het is een feest van epische proporties, een kans voor alle ravers om zich te verenigen, zichzelf te verliezen in de muziek, nieuwe artiesten te ontdekken en herinneringen voor het leven te vergaren. Zonovergoten dagen en benevelde nachten in de prachtige setting van Zcre Beach dat makkelijk te bereiken is vanaf Zadar, Split en Zagreb.

Zrce Beach is echt de perfecte thuis voor een week van zomers genot, een hedonistische haven voor internationale festivalgangers waar ze kunnen genieten van artiesten van wereldklasse, parties overdag, drie open air clubs, een hele reeks after-parties en uiteraard, de legendarische boot-parties. Dit alles maakt van Sonus opnieuw de eerste keus van alle echte techno fans.

 

SONUS FESTIVAL BOOT PARTY LINE-UPS:

PLEASE NOTE : Tickets verkrijgbaar voor festivalticket eigenaren vanaf woensdag, 29 juni.  Daarna verkrijgbaar voor iedereen vanaf 4 juli.

TICKETS : www.sonus-festival.com

 

 

Boot 1 || hosted by Grelle Forelle

Zondag, 21 augustus || 17:00 - 21:00 H

Fernando Costantini, Andy Catana

 

Boot 2 || hosted by THUMP

Maandag, 22 augutus || 17:00 – 21:00 H

andhim, Homeboy

 

Boot 3 || hosted by Colours

Dinsdag, 23 augustus || 17:00 – 21:00 H

Valentino Kanzyani b2b Ian F.

 

Boot 4 || hosted by Resident Advisor

Woensdag, 24 augustus || 17:00 – 21:00 H

Joseph Capriati, Tijana T

 

Boot 5 || TBA

 

Donderdag, 25 augustus || 17:00 – 21:00 H

LINE-UP : IN FULL

Adam Beyer, Alexandra, andhim, Andy Catana, Apollonia, Archie Hamilton, Azimute, Bas Ibellini, Bella Sarris, Binh, Bunte Bummler, Cabanne, Carlo Lio, Cassy, Chris Liebing, Dana Ruh, DeWalta, Dixon, Dubfire, Eats Everything, Enzo Siragusa, Extrawelt live, Felver, Fernando Costantini, Homeboy, Ian F., Ida Engberg, Ilija Rudman, Jackmaster, Jamie Jones, Jan Kincl Zero live, Joey Daniel, Jogarde, Joseph Capriati, Karotte, Kölsch, Konstantin, Len Faki, Leo Aguiar, Leon, Loco Dice, Luciano, Maceo Plex, Marco Carola, Mariano Mateljan, Meat, Mimi, Monika Kruse, Nick Curly, Nicolas Lutz, Oliver Koletzki, Pan-Pot, Praslesh (Praslea & Raresh), Recondite live, Rhadoo, Ricardo Villalobos, Rødhåd, Sam Paganini, Sedee, Seth Troxler, Sonja Moonear, Steffen Deux, Tale Of Us, The Martinez Brothers, Tijana T, tINI, Valentino Kanzyani, Zip.

TICKETS & INFO:

www.sonus-festival.com

Tickets from 179 €// VIP Ticket: 249 €

facebook.com/sonusfestival | #sonusfestival | @sonusfestival

 
Back to the Party