Love Family Park @ Messepark, Mainz (GER)

 

Love Family Park 2016, Zaterdag, 2 juli

Na een uitverkochte 20ste verjaardagseditie met zo’n 23.000 feestvierders vorige zomer keert Love Family Park op zaterdag 2 juli terug naar Mainz. Internationale zwaargewichten en lokale helden waaronder Sven Väth, Carl Cox, Marco Carola, Ricardo Villalobos, Joseph Capriati, Luciano, tINI en Sam Paganini staan op het programma van de 21ste editie van Love Family Park.

 

Sinds vorig jaar vindt Love Family Park, één van de grootste en langstlopende open-air house en techno events van Duitsland, plaats in het pitoreske Messepark in Mainz. Op zaterdag 2 juli verzamelen een heleboel wereldsterren voor een impressionante line-up met onder meer Carl Cox, Solomun, Luciano, Marco Carola, Joseph Capriati, Ricardo Villalobos, andhim en uiteraard boegbeeld en godfather van de scene, Sven Väth. Daarbovenop vervoegen Monika Krüse en nog veel meer lokale en internationale talenten deze epische ‘Dag in het Park’. Verwacht buitengewone house en techno sessies op elk van de zes Love Family Park stages en de verschillende Mainz after-parties. Tickets kosten slechts 49€ en er zijn vanuit heel Europa goedkope vluchten naar Frankfurt te vinden. Vanuit België zijn er net als ieder jaar ook weer party-bussen.

 

Een ongeëvenaarde verzameling van elektronisch talent verzorgt de soundtrack voor Love Family Park 2016 met de Italiaanse techno held Joseph Capriati en het Love Family Park debuut van pionier en Ibiza koning, Carl Cox naast Diynamic’s Solomun, evenals performances van Freebase Records’ Chris Wood & Meat en gang leidster tINI. Gespreid over de zes fantastische stages van het park vind je ook de perfecte mixen van Cadenza opperhoofd Luciano, de geflipte grooves van Marco Carola en word je muzikaal onderwezen door Ricardo Villalobos. Uiteraard is ook Love Family Park regular Sven Väth terug voor een geestesverruimende set, zoals hij al ieder jaar brengt sinds 1996.

Teenage Mutants zullen het publiek naar een dieper niveau brengen, evenals Berlijn’s Sascha Braemer en het genre definiërende tag team Moonbootica die een mix van electro funk, house en techno aan de line-up toevoegen. Love Family Park featuret ook live shows van Lexy & K-Paul en AKA AKA feat. Thalstroem. Duits talent van eigen bodem wordt gevierd op een aparte stage waarop je sets krijgt te horen van techno ambassadrice Klaudia Gawlas, gevierd party starter en techno’s leading lady Monika Kruse, naast een bedwelmende live show van Gregor Tresher die een nieuw album in de pijplijn heeft. Techno titaan Sam Paganini brengt zijn eigen herkenbare sound, terwijl Frankfurt boy Chris Liebing zijn eigen stempel op de techno scene versterkt.

Bouq Records baas Amir tekent ook present, samen met het hi-energy duo andhim en de internationaal gelauwerde Karotte. Melodisch geïnfuseerde electronica van Dominik Eulberg vervolledigt dit zwaarwichtige programma.

 

De Love Family Park crew staat ervoor gekend om steeds een perfecte mix van nieuw en gevestigd talent samen te brengen in een evenwichtige line-up en daarnaast ook in het oog springende decors te ontwerpen. Het is dan ook de perfecte gelegenheid om ’s wereld beste artiesten op één locatie aan het werk te zien en dat maakt van Love Family Park het mecca voor alle zichzelf respecterende house en techno fans.

 

Het Messepark (Mainz,Duitsland) zal voor één dag getransformeerd worden in een hedonistische stad waarin de beat lovers zichzelf kunnen verliezen in de euforische sounds van de stichters van en de rijzende sterren binnen de underground elektronische scene. Het Messepark is een prachtige open air arena waarin de liefhebbers volledig ondergedompeld kunnen worden in de sfeer en de sound van Love Family Park. Naast het prachtige dagluik, is Love Family Park ook beroemd voor zijn vele after parties die in verschillende clubs in de buurt worden gehouden en een intrinsiek deel van de festival ervaring zijn geworden.

 

Meer informatie kan je vinden op :  www.lovefamilypark.com.

 

 

Voor de vele internationale bezoekers, is het Messepark gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthavens van zowel Frankfurt als Frankfurt Hahn met heel wat hotels en air b’n’bs in de buurt. Uiteraard zijn er ook de gebruikelijke party-bussen vanuit heel Europa. Met tickets vanaf 49 Euro is er dan ook geen enkel excuus om dit festijn te missen!

 

Come to join our Love Family Park!

 

 

 

Love Family 2016

Zaterdag,  02.07.2016
Messegelände Mainz
6 Stages , 10u.00 – 22u.00

Tickets

Standard Park Ticket – 49€  ( plus kosten)

Backstage Premium Ticket – 119€  ( plus kosten)

Infos:                          www.lovefamilypark.com

Facebook:                  www.facebook.com/events/456372624543382

Bussen vanuit België:   www.partybus.eu

 

 

Love Family Park Line-up 2016 (in alfabetische volgorde)

AKA AKA feat. Thalstroem live, Amir, andhim, Anthony Rother, Butch, Carl Cox, Chris Liebing, Chris Wood & Meat, David Mayer, Dominik Eulberg, Gregor Tresher live, Joseph Capriati, Karotte, Klaudia Gawlas, Lexy & K-Paul live, Luciano, Marco Carola, Monika Kruse, Moonbootica, Ricardo Villalobos, Sam Paganini, Sascha Braemer, SHDW & Obscure Shape, Solomun, Sven Väth, Teenage Mutants, tINI

 

Kuddelmuddel Floor  (in alfabetische volgorde)

Anthony Rother (Metrophonia), Alex Hawn (Madame Renarde), Jermaine Dotson (Electric Grooves), John Lemon b2b le Worschté (Ponyhof), Matchy & Bott (Graf Kauz), Th;en (New Basement)
Back to the Party