Age Of Love XXXL @ Artcube, Gent

Wat begon als een droom van Nik Vandenberghe van Charlatan en DJ Quincy om de clubbers uit de jaren ’90 te herenigen, groeide uit tot één van de meest succesvolle party-concepten in België.

Iedere ‘Age of Love’ party is één groot feest. Iedere editie sinds de start in 2008 is steeds uitverkocht en elke ‘Age of Love’ party verzamelt steeds een hele zaal vol like-minded people: mensen die verzot zijn op elektronische muziek uit het verleden en die niets liever doen dan er de hele nacht lang op dansen. Aangezien iedere ‘Age of Love’ al een groot feest is, kunnen we gerust stellen dat de verjaardag een buitengewoon feest is. Op de verjaardag verhuist ‘Age of love’ immers van hun gebruikelijke setting Vooruit naar de Artcube waar de club-sounds van de jaren ‘90 niet in één maar in drie zalen worden aanbeden. Drie daverende zalen met een sfeer die je dezer dagen alleen nog op ‘Age of Love’ vindt. Tijdens de jaren ‘90 was het de norm om te feesten alsof je leven er van af hing. Mensen gingen niet uit om een glas te gaan drinken of vrienden te ontmoeten maar wel om te gaan dansen op elektronische muziek: muziek waar ze kippevel van kregen, muziek die hen deed springen van plezier en roepen van opwinding. Dit creëerde een buitengewoon en uniek gevoel van verbondenheid en een vibe van ‘love & peace’ en het is die sfeer die op ‘Age of Love’ terug tot leven wordt gebracht.

Negen jaar na de start is ‘Age of Love’ populairder dan ooit. ‘Age of Love’ heeft al een paar jaar een eigen stage op Tomorrowland en odnertussen al twee dubbel cd-compilaties uitgebracht. De exuberante atmosfeer die de oudere generaties creëren heeft ondertussen ook de jongere generaties aangetrokken. Zichtbaar onder de indruk, gaan zij graag mee in de complete uitbundigheid op de dansvloer. Een madness die in de eerste plaats in het leven wordt geroepen door de muziek met heel wat klassiekers die het publiek zo mee terugvoeren in de tijd (of hen de basis van onze rijke elektronische geschiedenis voor het eerst laten ontdekken). De soundtrack van ‘Age of Love’ bestaat uit tijdloze tracks die toen en nu zo krachtig waren en zijn dat ze de mensen hun geest zo naar hogere bewustzijnsvormen brengen en hun lichamen doen bewegen zoals ze nog nooit bewogen hebben.

De muziek wordt de fans voorgeschoteld door een hele reeks ‘usual suspects’ die allemaal al wel eens (of vaak)de revue zijn gepasseerd op ‘Age of Love’. Zowel wij als het publiek houden immers van hen en zij van ons. Ze krijgen steeds het gezelschap van enkele invloedrijke (inter)nationale namen uit het verleden en hun muziek wordt steeds naar een hoger niveau getild door een heleboel extra’s die je ook vond in de bekendste clubs van de jaren ‘90 zoals verblindende lasershows, speciale dance and performance acts, gadgets als glow-sticks en meer. Dit allemaal uiteraard in combinatie met licht en geluid van de hoogste kwaliteit. Op naar 10 jaar!

 

 

3 areas:

 

The Big Love Area:

THREE DRIVES aka Erik De Koning (Greece 2000, Sunset on Ibiza / NL)
PUSH Live (Universal Nation, Till We Meet Again)

Yves Deruyter (Cherry Moon, Globe)
Dj Ghost (Cherry Moon, H2O)
Jan Vervloet (Fiocco, Thunderball)

Olivier Pieters (Boccaccio, Ckomilfoo)
Jean Delaru (Carat, Ilussion)
Neon(La Rocca, Music Man)

Teknoville Area:

JOEY BELTRAM (R&S Records, Energy flash, Tresor / US)
MICHEL DE HEY (Hey! Records, EC Records / NL)

Olivier Abbeloos aka T99 (Quadrophonia, The Sound of Belgium)

Quincy (Age of Love, Teknoville)

Zolex (Globe, Montini)

Michael Forzza vs Laurent Top (Perimeter Records, La Bush)

 


The Endless Love Room:

JAYDEE (R&S Records, Plastic dreams / NL)
Sven Van Hees (Liaison dangereuses, Café d’anvers)

Marko De La Rocca (La Rocca, At The Villa)
Cosmo (Extreme, Carat)
Red D(We Play House Recordings)

 

Uren:

Van 22u. tot 07u.

 

Tickets:

23 Euro in voorverkoop  @ alle Fnac Stores & Brooklyn Shops

Online: http://tickets.ageoflove.be

29 Euro add

45 Euro VIP

 

Meer info:

www.ageoflove.be

 
Back to the Party