Pollerwiesen @ Jugendpark - Koln (Germany)

PollerWiesen Opening 2017

 

Het PollerWiesen seizoen 2017 gaat dit jaar van start op zondag 16 april in het Jugendpark te Keulen. Alternatieve data zijn voorzien op 23.04., 30.04 en 07.05.2017.

 

 

De PollerWiesen Closing in augustus 2016 ligt al even achter ons. Gelukkig verkortte de PollerWiesen WinterCruise de lange break en kon er dan al uitgekeken worden naar het nieuwe PollerWiesen zomerseizoen. Naar goede gewoonte start dat op de PollerWiesen homebase, het Jugendpark in Keulen. Om zeker te zijn van het best mogelijke weer, worden bovendien 3 alternatieve data voorzien.

 

Om al wat van de spanning weg te nemen en de opwinding naar het uitkijken te vergroten, lost de orgnaisatie nu al een deel van de line-up die groots en fantastisch is, net zoals het volgende PollerWiesen-Season dat ook zal zijn.

 

 

AGORIA b2b MICHAEL MAYER

Sébastian Devaude aka Agoria is een buitengewoon talent. Of het nu gaat over zijn tracks of zijn sets op festivals, hij heeft altijd heel wat te bieden. Deze keer zal hij de beats op de dansvloer afvuren samen met Michael Mayer van Kompakt! We zijn er van overtuigd dat dat vonken zal geven.

 

 

ÂME DJ-SET

En ook Kristian Beyer zal de temperatuur de hoogte injagen met zijn uitstekende smaak en variatie in muziek. Dit Duitse DJ-duo werd internationaal bekend met nummers als ‘Rej’ en ‘Howling’.

 

 

DIRTY DOERING

Toen hij jong was verhuisde hij van Schwarzwald naar Berlin om er stage te volgen. Maar in de plaats daarvan werd hij dj. in een bar. Vandaag is hij een gekende naam, labelbaas van Katermukke en speelt hij in de hipste clubs ter wereld.

 

 

MIND AGAINST

Dit project van de twee Italianen Alessandro en Federico Fognini, dat IDM met

House en Techno combineert, werd in 2011 opgestart. Zoals ze zelf zeggen is hun sound moeilijk in woorden uit te leggen. Desondanks zijn ze uiterst geliefd en dit niet alleen in hun tweede thuis Berlijn maar over de hele wereld.

 

 

RØDHÅD

Rødhåd begon zijn carrière met het organiseren van kleine open-air parties net buiten de hoofdstad. Met zijn diep en melancholisch geluid werd hij al snel gevraagd in de grootste clubs van Berlijn en daarbuiten.

 

 

STEPHAN BODZIN

Als zoon van een muzikant, werd Stephan Bodzin geboren met talent. Na enkele samenwerkingen met gekende namen, begon hij zijn solo carrière en richtte hij nadien zijn eigen ‘Herzblut’ label op. Sindsdien vult hij de éné club na de andere.

 

 

Tijdens de volgende weken zal PollerWiesen nog meer DJʼs en Live-Acts aan de line-up voor dit jaar toevoegen.

 

 

Het PollerWiesen Team beantwoordt alle meest gestelde vragen op www.pollerwiesen.org waar je ook alle info vindt over hoe er geraken.

 

 

 

Alle informatie in het kort:

 

 

 

PollerWiesen Opening in Jugendpark, Keulen

 

Zondag, 16.04.2017, 12u00-22u00  - enkel bij mooi weer

 

 

Alternatieve data

Zondag, 23.04.2017 , 12u00-22u00

Zondag, 30.04. 2017, 12u00-22u00

Zondag, 07.05.2017,  12u00-22u00

 

 

Tickets:

Early Bird Tickets: 13€ - SOLD OUT

Regular Tickets: 16€

Ticketshop: https://pollerwiesen.ticket.io

 

 

Locatie:

Jugendpark

Sachsenbergstraße 1

51063 Köln

 

 

Mogelijke DJʼs voor de 4 mogelijke data (alfabetisch):

 

Agoria B2b Michael Mayer

Âme Dj-set

Dirty Doering

Mind Against

Rødhåd

Stephan Bodzin

 

En meer …

 

 

 

Je vindt alle laatste nieuwtjes en updates op Facebook of in de PollerWiesen iPhone/iPad App Een PollerWiesen Android App is ook verkrijgbaar.

 

 

Meer informative en foto’s: www.pollerwiesen.org

Video van de laatste PollerWiesen in Jugendpark, Keulen: https://vimeo.com/166224494

PollerWiesen on Facebook: www.facebook.com/pollerwiesen

 
Back to the Party