Age Of Love XXXL @ Vooruit, Gent

 

Age of Love XXL  @  Vooruit, Gent

 

Zaterdag, 3 juni 2017

 

Age of Love is nog steeds aan het bekomen van de overweldigende 9de verjaardag in de Artcube waar de sfeer van de clubs tijdens de jaren ’90 opnieuw tot leven werd gebracht zoals dat op geen enkele andere party gebeurt. Zoals altijd, is de muziek het hart van Age of Love maar het is het publiek dat het sneller doet kloppen, keer op keer. En nu, terwijl Age of Love zich opmaakt om voor de vierde keer een eigen stage op Tomorrowland te hosten, staan ze ook al te popelen om een nieuwe editie in de mooie Concertzaal van de Vooruit voor te stellen.

We hopen dat ook jullie ons weer zullen vervoegen op de volgende XXL editie op 3 juni met opnieuw alleen maar de allerbeste muziek uit de jaren ’90, ondersteund door een heleboel extra’s die je zo zullen terugvoeren naar die dagen waarin we dansten alsof er nooit een einde aan het weekend kwam. Die dagen waarin de Belgische clubs iedere nacht volliepen, verschillende nachten na elkaar. Een tijd waarin zoveel nummers werden gemaakt die uitgroeiden tot tijdloze klassiekers …

Eén van die nummers ‘Seven Days in one week’ van B.B.E., is één van de grootste dance platen ooit gemaakt. Het haalde de top 3 van de popcharts over heel Europa waar het wekenlang bleef staan. Het werd bovendien uitgebracht door het Gentse N.E.W.S. label! Het werd opgevolgd door ‘Flash’, opnieuw een grote hit. Naast zijn samenwerkingen in B.B.E., maakte Emmanuel Top nog een heleboel trance en techno klassiekers. Meer recent focust hij zich weer helemaal op nieuwe techno producties en hij speelt dan ook nog zelden een retro set. Voor Age of Love maakte hij een unieke uitzondering en we zijn wat blij dat hij dat deed. We hopen jullie ook!

Hij krijgt het gezelschap van onze ‘usual suspects’ waarvan we hopen dat jullie die ondertussen goed kennen. Van Yves Deruyter, Franky Jones, Phi Phi en resident Quincy tot meer occasionele gasten als Mr. Sam, Wout, Zolex en Tom Leclerq. Ze hebben allemaal de hoogdagen van de jaren ’90 meegemaakt en ze kennen allen de perfecte Age of Love vibe.

Ze zullen het beste van zichzelf geven en al die nummers draaien die jullie het allerliefst horen, elk op hun eigen, unieke manier. Wij brengen daarbij nog live VJ animatie van Nacht Collectief, dance fire acts van Maxime, dance acts van Dance ‘n’ Pose, animaties van Guapa Creations en nog veel meer verrassingen ... Zodat we allemaal samen die ongeëvenaarde Age of Love atmosfeer kunnen creëren.

Kom dus ook en laat de ‘love vibes’ stromen op deze nieuwe magische reis in party-land!

 

Line-up:

B.B.E. / Emmanuel Top (FRA)

Yves Deruyter (Cherry Moon, Globe)
Wout (Illusion, Carat)
Quincy (Age of Love, The Sound of Belgium)
Zolex (Extreme, Globe)
Franky Jones (Montini, Carat)
Mr. Sam (N.E.W.S., Diki Records)
Tom Leclercq (Zillion, Versuz)
Phi Phi (Extreme, Boccaccio)

 

100 % Belgian Retro Style:

Live VJ animation - Full Color Lasershow - Lounge Area - Gogo Dancers - Fire dance acts - Special Effects - Dance Platforms - VIP Area - Free Gadgets - Surprises all night long!

 

Tickets:

Voorverkoop: 19,00 Euro –  Kassa: 23,00 Euro

VIP-Tickets: 40 Euro ( VIP entrance, VIP toilets, Access to VIP deck, Fingerfood)

 

Voorverkoop:

Alle Fnac & All Brooklyn Shops

Gent: Charlatan & Vooruit

Online : http://tickets.ageoflove.be

 

 

Uren:

van 22u. tot 6u.

 

Meer info:

info@ageoflove.be

www.ageoflove.be

www.facebook.com/Ageoflove

 
Back to the Party